FestiValderAa komend weekend in Schipborg Drenthe

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
Een lang weekend theater en muziek in de Drentse natuurOp vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 juli vinden op 7 verschillende locaties in een werkelijk prachtig natuurgebied tal van boeiende muziek- en theatervoorstellingen plaats. Voor ieder wat wils, voor jong en oud. Een echt familiefeest. En de sfeer, die is altijd geweldig. Je moet een keer zijn geweest om dat gevoel te kunnen beschrijven. Je mag het festival niet vergelijken met een bekend festival op Terschelling, maar zij zorgen wel voor ‘een eilandgevoel’ in Schipborg.

Eiland in Drenthe
Bijna iedereen zal het wel herkennen. Je gaat naar een Waddeneiland, je haast je om de boot te halen. Dan, eenmaal op de veerboot aangeland, kom je tot rust; en dan in je huisje of tent denk je: heerlijk, helemaal niks, dat ik dit niet vaker doe!. Wenu, dat gevoel wil en kan FestiValderAa je geven. Even weg weg van de dagelijkse beslommeringen, weg van al die drukte. Aangenaam in de natuur vertoeven te midden van cultuur.

Voetbal
De organisatie weet nog helemaal prcies hoe er aandacht aan besteed zal worden op zaterdag tijdens de kwartfinale. Houd hiervoor de website in de gaten.

© Nationale Recreatiegids