Gesprek over Kunst met Arno Kramer in De Pont

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Donderdag 15 mei 2014
gratis toegang vanaf 17:00 uur, Gesprek over Kunst om 20:00 uur 
De Pont is elke derde donderdag van de maand ook geopend van 17:00 uur tot 20:00 uur en die avond bovendien gratis toegankelijk (niet in juli en augustus). Het restaurant serveert een speciaal donderdagavond@depont menu. Vast onderdeel van de avond vormen de tuinrondleidingen door Gert Brunink en de gesprekken over kunst onder leiding van Rebecca Nelemans. Dit keer gaat zij in gesprek met Arno Kramer.

Arno Kramer (Winterswijk, 1945) is een tekenaar pur sang, die de kwaliteiten en mogelijkheden van het medium ten volle benut. Zijn manier van tekenen is zeer herkenbaar, niet alleen door de combinatie van abstracte en figuratieve elementen, maar ook door de fijnzinnigheid en melancholieke sfeer – ze zijn wel getypeerd als ‘delicate and vulnerable’. Het is een karakteristiek die ook opgaat voor de zeer grote, soms wandvullende tekeningen waarvan er, naast de bladen van bescheidener formaat, eveneens enkele worden getoond op bij De Pont.

Het gesprek over kunst begint om 20:00 uur, de toegangsprijs hiervoor is € 4,00 en er zijn nog kaarten beschikbaar! Reserveren kan via info@depont.nl Na afloop van het kunstenaarsgesprek is er tot 22:30 gelegenheid na te borrelen.

© Nationale Recreatiegids