Verras je moeder op moederdag in Almere

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Zondag is het weer zover! Moederdag.. heb jij een leuke verrassing voor je moeder?Trakteer je moeder op een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of High Tea. Geen zin om zelf in de keuken te staan? Geen nood, op verschillende locaties in Almere wordt je moeder op zondag 11 mei extra in het zonnetje gezet.

De ik-slaap-liever-uit-moeders
Wil je jouw moeder lekker laten uitslapen, kies dan voor de onbeperkte Moederdagbrunch bij Hotel Almere. Om 11.00 uur wordt ze ontvangen met een glaasje champagne en voor de kinderen een glaasje kinderchampagne. Daarna kan ze onbeperkt genieten van verschillende luxe broodjes, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, heerlijke salades en tal van koude en warme gerechten. Met als afsluiting een heerlijk dessertbuffet met diverse ijssoorten en huisgemaakte lekkernijen. Volwassenen betalen € 29,50 p.p., kinderen van 8 t/m 11 jaar € 16,50, kinderen 3 t/m 7 jaar € 11,50, kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang.

De echte-theeleut-moeders
Is je moeder een echte theeleut? Trakteer haar dan op een High Tea bij Chez Alexander in Almere Centrum. De High Tea bestaat onder andere uit sandwiches, diverse zoetigheden natuurlijk heel veel kopjes thee en koffie! De prijs voor een High Tea bedraagt € 16,95 per persoon. Leuk te combineren met een gezellig dagje shoppen in Almere Centrum, want de winkels zijn gewoon geopend.

De ik-houd-van-lekker-eten-moeders
Bij BoatHouse aan de Noorderplassen en het HarborHouse bij Marina Muiderzand eten moeders op Moederdag gratis! Je moet dan wel gezellig met vier personen komen eten. Verras jij je moeder op een heerlijke lunch of toch liever een diner?

Foto: Maarten Feenstra

© Nationale Recreatiegids