Kermis in Almere

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Kom je ook naar de kermissen in Almere?De kermis in Almere Haven verhuist van de Schoolstraat naar de Havenkom. Van woensdag 7 mei t/m zondag 11 mei staat de kermis opgesteld vanaf de ‘torentjes’ aan de Sluiskade tot en met het Manifestatieveld. “De parkeerplaats aan de Schoolstraat werd te klein”, aldus Tim Beldman, evenementencoördinator bij Almere City Marketing, dat samen met de René Duursma Groep de kermissen in Almere organiseert. “Deze nieuwe locatie ligt midden in het centrum, aan de haven en biedt plek aan meer attracties en een kwalitatief betere kermis.”

Woensdag = Eurodag, Barbie, Clown Desalles en Buurman&Buurman
Op de kermis in Almere Haven is er van alles te doen. Naast de eurodag op woensdag 7 mei bezoekt Barbie, bekend van haar realitysoap en ‘Oh oh Cherso’, op donderdag 8 mei om 20.00 uur het kermisterrein voor een meet & greet met haar fans. Clown Desalles deelt op vrijdag 9 mei vanaf 19.00 uur vrijkaartjes aan kinderen uit. Op zondag, Moederdag, bezoeken Buurman&Buurman om 15.00 uur de kermis voor een leuk fotomomentje met hun allerkleinste fans.

Meer attracties
Bezoekers kunnen op deze kermis hun hart ophalen met de Superstar, Trampoline, Autoscooters, Pusher, Baby Flug, Schietsalon, Crazy Dance Machine, Disco Train, Booster, Voetbalspel, Lijntrek, Grijpkranen en Big One's, Funhouse, polyp Megamonster, Spookhuis "Freakcircus", Buggy, kindermolen, Bussensport, Happy Wheel, Lucky Duck, Skee-ball en de Break Dance. Maar voor suikerspinnen, popcorn, churros, oliebollen of wat lekkers bij de nougat- of gebakskraam is deze kermis natuurlijk ook het juiste adres!

Openingstijden
De kermis op het evenemententerrein is woensdag tot en met zaterdag geopend van 13.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 21.30 uur.

© Nationale Recreatiegids