Reggae Rebels in Duycker Hoofddorp

Door Redactie Nationale Recreatiegids
5 min
Met Motha Earth en Gee Brown & The BrunettesAankomende vrijdag, 9 mei, organiseert Reggae Movement opnieuw een reggae avond in Duycker met onder andere Motha Earth en Gee Brown & the Brunettes. De deuren gaan open om 21:00.  Kaarten zijn in de VVK: € 5,- incl. en aan de deur: € 6,- incl.

Deze maand worden opnieuw de relaxte klanken van reggae naar Duycker gehaald tijdens Reggae Rebels, editie drie. Dit evenement wordt georganiseerd door Reggae Movement, een non-profit organisatie die reggae evenementen organiseert in Haarlem en omgeving maar sinds dit jaar ook in Duycker.

Motha Earth en Gee Brown & the Brunettes treden live op waarnaar Dj’s Mama J, Ranking en D-know mooie reggae plaatjes zullen mixen.

Motha Earth
Eartha Dors werd opgevoed met muzikale klanken van Bob Marley tot Queen. Zingend, acterend en dansend op allerlei klanken gaat zij door het leven en inspireert zij anderen met haar passie voor livemuziek.
Optredens in de RAI, de Melkweg, een tour in Bologna en de voorrondes van the Voice of Holland, ze heeft het allemaal meegemaakt. Na velen optredens met haar verschillende bands gaat zij nu solo verder met het zingen van haar dancehall nummers.

Gee Brown & the Brunettes
Een reggae explosie van de Hollandse weilanden tot de kliffen van Portugal sinds 2013. Met een berg energie presenteerden de groep van twaalf artiesten zichzelf op het Fabrique Unique festival en het Freesonic Festival. Volgende week blazen zij met hun dub, het dak er af bij Duycker.

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Het afgelopen jaar hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Dem Slackers, feest DJ Ruud. Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie Duycker.nl

© Nationale Recreatiegids