Gastvrije E-stalling voor elektrische fietsen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Fietsoplaadpunten. Met het zomerseizoen voor de deur staan ze weer hoog op de wensenlijst van menig recreatie- en horeca-ondernemer.  Steeds meer recreatieve fietsers gaan immers elektrisch.  Om ze gastvrij en ordelijk te kunnen ontvangen heeft de nieuwe E-stalling van Seijsener Rekreatietechniek aansluitingen voor zes elektrische  fietsen.

In de recreatie en horeca is vooral in de zomer de aanwezigheid van  fietsoplaadpunten een must. Het is immers de periode bij uitstek voor elektrische fietsers om langere tochten te maken waarbij rustpauzes worden benut om de accu bij te laden. De nieuwe E-stalling biedt hiervoor volop gelegenheid met zes veilige contactdozen.
Solide geheel
De E-stalling wordt solide geplaatst  op drie betonnen voeten. Combinatie  met een fietsenrek is mogelijk. Dé oplossing kortom voor wie elektrische fietsers gastvrij en ordelijk wil ontvangen.
Seijsener Rekreatietechniek maakt naast de E-stalling ook standalone  oplaadpunten voor elektrische fietsen: de veel verkochte  compacte FLP800, het  FLP500 wandmodel, de robuuste FLP800XL voor gebruik in de openbare ruimte en de FLP1200 voor gebruik met geld- of muntinworp.
Seijsener Rekreatietechniek is al meer dan vijftig jaar dé naam op het gebied van stroomzuilen voor de recreatie, die bekend staan om hun robuustheid en gebruikersvriendelijkheid.
Klik hier voor meer informatie.

© Nationale Recreatiegids