De leukste Kidsproof-meivakantietips in Almere!

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
 Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor de meivakantie?Heb je bijvoorbeeld al gehoord dat natuurdetective Jac. P. Struiner weer terug is? Dit keer bij het Den Uylpark. Ga op één van de acht middagen met hem mee op stap om natuurmisdrijven op te lossen. Spannend, leuk & leerzaam!

Survivalaars opgelet!
Op zondag 27 april kun je in het stadsbos Pampushout gratis meedoen met de Outdoor experience van Het Flevolandschap. Tijdens deze dag kom je alles te weten over hoe je kunt overleven in de natuur.

Ontdek de held in jezelf
In de wereld stappen van politie, brandweer en ambulance? Dat kan bij PIT, de pas geopende interactieve expo over veiligheid aan het Schipperplein in Almere Centrum. Blus een brand, ervaar hoe het is om in een politiecel te verblijven en kom erachter hoe het in de meldkamer in zijn werk gaat!

Sportieve kids opgelet!
Van woensdag 30 april t/m vrijdag 2 mei kunnen volwassenen en jeugd (vanaf 6 jaar) die veilig willen leren skaten en/of hun skate skills in drie dagen op een hoger niveau willen krijgen, skateles nemen. In één week, drie dagen achter elkaar, lekker intensief, zes uur skaten, drie uur skateles. Aan de orde komt o.a.: veilig skaten, diverse rem- en val technieken, pootje over, veilig in het verkeer en ook vooral lekker veel skaten!

Klik hier voor meer info.

© Nationale Recreatiegids