Floraliën Nederland

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De Floraliën Nederland gaan plaatsvinden van 9 t/m 18 mei 2014 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Bij Floraliën maak je een kilometers lange wandeling langs de mooiste bloemen en planten van moeder natuur. Een inspirerende ontdekkingstocht voor jong en oud met proeverijen, demonstraties, optredens, inspiratietuinen en natuurlijk de laatste trends op het gebied van bloemen en planten.

Inspiratie en praktijk ontmoeten elkaar
Naast inspiratie is er steeds een vertaling naar de praktische toepassing. De Floraliën zijn interactief, met demonstraties, voordrachten, proeverijen, optredens en virtuele presentaties. Het NK Bloemschikken 2014 van de VBW zal op het evenement plaatsvinden.

Internationale thema's
Op de Floraliën zijn alle segmenten van de tuinbouwsector vertegenwoordigd zoals boomkwekerijproduct, potplanten, snijbloemen, bloemsierkunst, waterplanten, patioplanten, één- en tweejarige zomerbloeiers, bolgewassen en groenten en fruit. De thema’s zijn Internationaal, Green City, Binnengroen, Tuin en het Stadspark. Het ontwerp van de Floraliën is verzorgd door landschapsarchitect Niek Roozen.

Deelnemers
Deelnemers zijn veredelaars, kwekers, telers, groothandelaren, importeurs en bloemsierkunstenaars. De presentaties zijn overdag onbemand en info wordt door de organisatoren voorzien, op de vakavonden naar keuze zijn de percelen door de deelnemers wel bemand. Er zijn vakavonden voor gemeenten, projectontwikkelaars, retail, handel, kwekers en voor vakmensen actief in ontwerp en aanleg.

Tickets
Bestel je tickets t/m 8 mei in de online voorverkoop met € 5,00 korting!

© Nationale Recreatiegids