Volledige line-up met ruim 150 artiesten op 7th Sunday Festival onthuld

Door Johanne Levinsky
2 min
Het 7th Sunday Festival op 19 mei 2024 in Erp heeft de hele line-up bekendgemaakt. Dit is de 14 editie van het evenement met de grootste line-up in de geschiedenis van het 7th Sunday Festival. Er is straks plek voor ruim 45.000 bezoekers. Welke artiesten er op de verschillende stages staan? Dat lees je hier. Dit meldt Hard News.

Dit jaar staan er welgeteld 150 artiesten op het 7th Sunday Festival, precies zeven zondag na Pasen. Op de mainstage staan onder andere Hardwell en Afrojack. Indoor area van Hard Nature is zoals gewoonlijk het hardstyle-domein, waar onder meer afsluiters Rebellion, Phuture Noiz, Dual Damage en Outsiders het Pinksterweekend draaien.

Hardstyle Classics-area

Nieuw dit jaar is de Hardstyle Classics-area, waar bezoekers kunnen genieten van Adaro, Deepack, Jones, The Pitcher en AZany. Hun muziek brengt alle aanwezigen op 19 mei terug naar muziek van vroeger.

Maar dit is niet alles. Er komen nog veel meer grote namen naar het festival. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Check dan de website van het 7th Sunday Festival. De kaartverkoop is ook al gestart, maar alleen de reguliere kaarten zijn nog te koop voor 72,50 euro per stuk.

Afbeelding: 7th Sunday Festival