Boten OpStapdag Friesland zaterdag 19 april

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Beleef Friesland organiseert aankomende zaterdag de Boten Opstapdag. Deze dag is voor iedereen die kennis wil maken met de watersport in Friesland. In de plaatsen Heeg, Woudsend, Terherne, Sneek, Earnewâld en Balk kan je verschillende boten met of zonder kapitein gratis testen, zo meldt Beleef Friesland.

Naast het testen van de verschillende boten zijn er in de Friese watersportdorpen verschillende culturele activiteiten georganiseerd aan wal. Zo is er in het dorpscentrum van Woudsend een braderie georganiseerd. De horecagelegenheden zullen de gehele dag geopend zijn.

De Boten OpStapdag is onderdeel van de campagne de Friese OpStapweken. De gehele maand april staat in Friesland in het teken van de opening van het toeristische seizoen. Doel van de campagne, die Beleef Friesland samen met toeristische ondernemers voert, is om toeristen te trekken die Friesland nog niet ontdekt hebben.

Restaurants van Frieslând Culinair bieden een aantrekkelijk kennismakingsmenu aan en zijn er diverse attracties, zoals Aquazoo en het Kameleondorp met korting te bezoeken. Toeristen kunnen in de hele provincie gratis overnachtingen winnen of overnachtingen met korting boeken.

Meer informatie over evenementen en tijden? Klik hier.

© Nationale Recreatiegids