Laagseizoenactie voor de Trekkershutten

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
Wakker worden met een kopje koffie voor je eigen hut, terwijl de vogels om je heen een zangwedstrijd houden. Wie geen eigen tent heeft, maar wel van het buitenleven houdt, kan dit laagseizoen profiteren van een extra overnachting in een Trekkershut.

Overnachten in een Trekkershut is net kamperen, maar dan met de nodige luxe die de hutten te bieden hebben. Trekkershutten zijn veelal te vinden op campings, jachthavens en Natuurkampeerterreinen. Verblijf in een hut nodigt dan ook uit om volop te genieten van het buitenleven. Wandelen, fietsen en uitstapjes naar lokale bezienswaardigheden kunnen zorgen voor een ontspannen, maar actieve vakantie. Een goede manier om eigen stad en land te verkennen. Je kunt je eigen potje koken, maar ook gebruik maken van het restaurant op het terrein of van het leuke eethuisje in de buurt. Tijdens weekenden en schoolvakanties zijn de 240 locaties met zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux erg populair bij de rondreizende vakantieganger, maar juist ook op doordeweekse dagen in het laagseizoen zijn ze goed te boeken. Daarom wordt deze periode aangegrepen om juist die mensen die normaal niet zo snel aan de Trekkershut als overnachtingsmogelijkheid zouden denken, eens op het bijzondere en unieke concept van de Trekkershutten te wijzen.

De Trekkershutten zijn per nacht te huur, met een maximum van vier nachten. De laagseizoenactie leent zich daarom uitstekend voor gasten die een paar dagen op eenzelfde plek willen verblijven. Deelname aan de laagseizoenactie kan tegen inlevering van een actiecoupon. Deze is ingevoegd in de nieuwe Trekkershuttengids die in maart is verschenen en voor € 8,95 hier te bestellen is. Achterop de coupon staan de 80 deelnemende locaties en de eerder genoemde voorwaarden vermeld. Zo is de actie alleen geldig bij vier aangesloten, doordeweekse overnachtingen in eenzelfde Trekkershut.

Een overzicht van alle Trekkershutten is te vinden op www.trekkershutten.nl en in de Trekkershuttengids.

© Nationale Recreatiegids