Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
7 t/m 9 maart 2014    Sprankelend, fris, veelzijdig
Ze hebben de smaak te pakken. Dus wordt de komende beurs Vrouw! extra spraakmakend en extra sprankelend. Een beurs boordevol frisse lente outfits, baanbrekende trends, verrassende ideeën op het gebied van mode, verzorging, wonen, interieur en gezondheid, workshops, modeshows, demonstraties en heerlijke proeverijen. Extra afwisselend wordt Vrouw! 2014 ook.

Ongekende sensaties!
Sprankelend! was afgelopen editie het thema van de beurs Vrouw! Stap in de bruisende wereld van Vrouw! en je zult direct begrijpen wat we bedoelen. Omarm de vrolijkheid en de warme kleuren van het voorjaar en kom lekker snuffelen, shoppen en ervaren wat er allemaal te beleven is op het gebied van mode, verzorging, wonen, interieur, vrije tijd, gezondheid, culinair en lifestyle. Je zou tijdens het slenteren over de beurs bijna vergeten om af en toe eens een culinaire stop te maken om de benen te strekken.

Stap binnen en geniet
Zien, ruiken, voelen… Laat je zintuigen je inspireren! Neem de tijd om alle trends te ontdekken en om tijdens een glas bubbels te genieten van de laatste mode bij de fameuze Vrouw! modeshow. Vanaf de eerste stap op de beurs ervaar je direct de weldadige sfeer die de beurs uitademt. In één van de ruim 220 winkels, op de 6 sprankelende themapleinen of tijdens een bezoek aan één van de beautyshops of workshops. Vrouw 2014 is van 7 tot en met 9 maart 2014 dé perfecte plek voor jou en je vriendinnen.

Vrouw! een stijl, een manier van leven!
Maar er is nog véél meer. Geniet van een wervelend entertainmentprogramma, live optredens en talloze demonstraties. Of laat je adviseren door mode- en woonspecialisten, proef van overheerlijke zomerhapjes en -drankjes en maak kennis met de nieuwste kapsels en verzorgingsproducten.

Kom samen met je vriendinnen, zus of moeder en geniet van een heerlijk dagje uit.

* Zomerse mode voor jezelf en kind
* Workshops
* Accessoires voor huis & tuin
* Stylingadvies
* Beauty en gezondheid
* Vrouw! modeshow
* Kookdemonstraties & proeverijen
* En nog veel meer…


Tijdens de beurs is er kinderopvang en een verschoningsruimte aanwezig.

© Nationale Recreatiegids