MOJO: plan vervoer naar concerten Madonna goed

Door ANP
2 min
Concertorganisator MOJO adviseert de mensen die op 1 en 2 december naar de concerten van Madonna in Ziggo Dome gaan om hun vervoer goed te plannen. De organisator zegt te verwachten dat het concert later eindigt dan 23.00 uur, doorgaans de tijd waarop een concert afgelopen is.

In een bericht dat tickethouders dinsdag hebben ontvangen raadt de concertorganisator aan om met de auto naar de Amsterdamse concertzaal te komen. Wie toch met het openbaar vervoer wil reizen, wordt geadviseerd om de vertrektijden van de laatste treinen goed in de gaten te houden.

Een woordvoerder van MOJO laat desgevraagd weten dat de aanvangstijd van 20.00 uur die op de tickets vermeld staat, de starttijd is van het voorprogramma. Hoe laat Madonna begint staat niet vast en kan per keer verschillen. In Londen en Belgiƫ kwam de zangeres respectievelijk een uur en een half uur later dan gepland op het podium.

The Celebration Tour, waarmee de wereldster momenteel door Europa reist, ging in oktober van start in Londen. Tijdens de show brengt Madonna muziek ten gehore uit de vier decennia waarin ze inmiddels actief is als zangeres. De tour is overal goed ontvangen.