Landelijke Kustdagen 13 & 14 november 2013 Scheveningen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Woensdag 13 en donderdag 14 november aanstaande vindt in badplaats Den Haag – Scheveningen de 23e Landelijke Kustdagen plaats. Het congres voor ondernemers, bestuurders, beleidsmedewerkers, leveranciers en promotieorganisaties van de Nederlandse kust staat in het teken van ontwikkelingen, kansen en innovaties in het kustdomein voor de korte en middellange termijn. Onder het thema ‘kust in zicht 2025’ worden presentaties, discussies en locatiebezoeken georganiseerd rondom onderwerpen als bestemming Nederland 2025, Windmolens op zee, Deltaprogramma kust en badplaats 2025. Uitvalsbasis voor het congres is dit jaar het viersterren Europa Bilderberg hotel.

Netwerkdiner
Op de openingsavond worden deelnemers uitgenodigd door de Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Den Haag voor een diner in MuZee Scheveningen. Congressanten worden hier welkom geheten door o.m. de commissaris van de Koning Jan Franssen, gedeputeerde Rogier van der Sande, Haagse wethouders en de directie van NBTC Holland Marketing.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website www.strandnederland.nl. Hier is tevens het volledige programma te vinden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met NBTC Holland Marketing, Auke Heins, aheins@holland.com.

Strandbeurs
Voorafgaand aan de Landelijke Kustdagen 2013 vindt op dinsdag 12 november de strandbeurs van Strand Nederland plaats op de Scheveningse Visafslag.

Over de Landelijke Kustdagen
De Landelijke Kustdagen is een jaarlijks terugkerend initiatief van NBTC Holland Marketing en wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Strand Nederland, de gemeente Den Haag en de Provincie Zuid-Holland.

© Nationale Onderwijsgids