209 dagen Apenheul voor de prijs van 1! Apenheul houdt vroegboekactie voor seizoenkaart 2014

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Apenheul houdt de hele maand oktober een enorme vroegboekactie. Het dierenpark geeft een megakorting weg op de Apenheul seizoenkaart 2014. De seizoenkaart kost tijdelijk geen € 39,-, maar € 19,50 p.p. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost de kaart € 17,50 p.p. Dat is 209 dagen onbeperkt Apenheul bezoeken voor de prijs van één entreekaartje!

Meer dan € 100,- aan voordelen
De Apenheul seizoenkaart geeft de houder onbeperkt toegang tot Apenheul van 1 april t/m 26 oktober 2014. De kaart geef ook korting op andere (dieren)parken, zoals DierenPark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark, Archeon, Plopsaland Safarikpark Beekse Bergen en GaiaZOO. Daarnaast ontvangen seizoenkaarthouders in Apenheul 20% korting in de souvenirshop en mogen zij twee vrienden voor de halve prijs meenemen naar Apenheul. Bij elkaar een waarde van meer dan € 100,-! En wie zijn seizoenkaart 2013 verlengt naar een seizoenkaart 2014 krijgt bovendien een prachtige Apenheul verjaardagskalender cadeau!

Altijd verrassend
In de prachtige, bosrijke omgeving zullen de apen én de medewerkers van Apenheul keer op keer voor een verrassing zorgen. Voor een goed gevuld dagje uit, maar ook voor een kort uitstapje. De seizoenkaart is namelijk ook erg leuk voor wie even een frisse neus wil halen in een prachtige, bosrijke omgeving. Of voor wie de kinderen even in de speeltuin wil laten spelen om zelf te kunnen genieten van de gorilla’s, onder het genot van een hapje en een drankje.

De voordelige seizoenkaart is aan te schaffen via www.apenheul.nl/webwinkel of bij de entree van Apenheul.

© Nationale Recreatiegids