Toeristen Vlieland kijken tv via eilandbreed wifi-netwerk

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
(Nieuws.nl) "Eilandgasten kunnen na aankomst met de boot op Vlieland gebruik maken van een snelle internetverbinding". Vlieland heeft 3g niet meer nodig, nu bijna overal op het eiland wifi is. Met live tv ook nog.

Vlieland heeft een app gemaakt waarmee gasten van het eiland onbeperkt wifi hebben en gewoon tv kunnen kijken. Onbeperkt internet is mooi, maar dat zijn we inmiddels gewend. Het mooiste aan deze app is dat je er ook tv mee kunt kijken.

Bovendien is het zenderaanbod groot, want naast de Nederlandse zenders kan je ook een aantal buitenlandse zenders bekijken. En dat allemaal vanaf de camping, een terrasje of het strand, op Vlieland.

Volgens het bedrijf Vliefi.nl kunnen de eilandgasten met de app alle actuele informatie, alle activiteiten, bezienswaardigheden, accommodaties en aanbod van producten of diensten op het eiland zien. Of lekker kunnen luieren met een mooie film of favoriete serie.

4 soorten
VlieFi is helaas voor de toeristen niet gratis. Je hebt vier soorten toegangskaarten: voor een dag, een midweek, een weekend of een week. Voor 4,- euro heb je een dagkaart en voor 10,- euro een weekkaart.

De app geeft ook nog extra informatie over het eiland voor toeristen.