Alice Cooper komt met horrordoolhof

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Los Angeles (Novum/AP) - Alice Cooper werkt aan een attractie die bezoekers van een pretpark de stuipen op het lijf moet jagen. De attractie is gebaseerd op zijn album Welcome to My Nightmare en het vervolg hierop Welcome 2 My Nightmare. "Dit wordt een nachtmerrie die de bezoekers lang zal blijven achtervolgen," vertelt Cooper.

Cooper heeft een doolhof ontworpen waarin zijn muziek te horen zal zijn. Bezoekers komen onder meer guillotines, elektrische stoelen, slangen en vogelspinnen tegen. "Als je geluk hebt kom je er levend uit, maar ik heb mijn twijfels."

De attractie staat ter gelegenheid van Halloween van 23 september tot 31 oktober in Universal Studio's themapark in Los Angeles. Andere trekpleisters in het park zijn tijdens Halloween gebaseerd op de horrorfilms Hostel van regisseur Eli Roth en The Thing van John Carpenter.

De 63-jarige Cooper is bekend van hits als School's Out en No More Mister Nice Guy. Welcome 2 My Nightmare is het vervolg op het album Welcome To My Nightmare uit 1975.