Vakantiebeurs 2012: een koffer vol ervaringen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

UTRECHT - Van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012 verandert de Jaarbeurs te Utrecht in een waar vakantieparadijs. Het Thema in 2012 is ‘Een koffer vol ervaringen'.

Op de beurs maken de bezoekers een kleurrijke wereldreis in één dag. De Vakantiebeurs telt zo'n zestien voetbalvelden met alle ins and outs over de nieuwste vakantietrends en bestemmingen. Ook is er volop aandacht voor vakanties in Nederland.

Op dinsdag 10 januari wordt de vernieuwde presentatie van het Nederlandse Paviljoen ‘OntmoetNL' feestelijk geopend met een uitgebreid netwerk- en kennisprogramma. In de hal op het podium zullen presentaties worden gehouden. Met het paviljoen wordt Nederland als vakantieland dit jaar extra in het zonnetje gezet: oer-Hollandse gezelligheid met muziek,eten en allerlei activiteiten.

De Vakantiebeurs is de grootste consumentenbeurs ter wereld op gebied van vakanties en reizen. Bezoekers vinden er alle nieuwste vakantietrends met informatie van vakantie-experts uit alle werelddelen. Kroatië is het gastland, een status die impliceert dat alletoeristische troeven van deze aangename bestemming in een opvallende, informatieve en feestelijke setting worden gepresenteerd.

Klik hier voor meer informatie.