HISWA Vereniging op Duikvaker 2012

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

DRIEBERGEN - HISWA Vereniging is als exposant aanwezig op de Duikvakerbeurs 2012 op 4 en 5 februari in Houten. Sinds enkele maanden heeft de brancheorganisatie de onderwatersportondernemers als nieuwe loot toegevoegd aan haar stam. De Duikvaker 2012 wordt georganiseerd door The Exhibition Company uit De Meern en viert in februari het twintigjarig jubileum.

Onderwatersportondernemers kunnen voortaan lid worden van de vereniging en profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze gebruik maken van de algemene voorwaarden en van de kennis en ervaring van specialisten.

Net zoals voor andere ledengroepen worden ook voor duiksportondernemers (duikscholen, toeleveranciers en duikwinkels) specifieke producten en diensten ontwikkeld. 

Aan de algemene voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. Het is voor consumenten belangrijk dat zij daarom zakendoen met een HISWA-lid. Natuurlijk hebben de duiksportondernemers ook specifieke wensen, die de vereniging gaat invullen

"Voor duiksportondernemers ben ik het aanspreekpunt voor belangenbehartiging en advies. Voorbeelden van de onderwerpen waar ik me bijvoorbeeld mee bezighoud is het verkrijgen van statistieken en de samenwerking in de keten. Er worden ook gezamenlijke promotieactiviteiten opgezet", aldus Reinier Mes, bedrijfsgroepmanager onderwatersport bij de HISWA Vereniging.

© Nationale Recreatiegids