Fotowedstrijd Vechtpark Hardenberg

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

HARDENBERG - De gemeente Hardenberg en waterschap Velt en Vecht nodigen iedereen uit om mee te doen aan een fotowedstrijd met zijn of haar mooiste foto van het Vechtpark Hardenberg. Per jaargetijde wordt de mooiste foto beloond met de Cultuurhistorische Atlas van de Vecht.

Een selectie van de ingezonden fotos wordt gepubliceerd op de website over Vechtpark Hardenberg: www.vechtparkhardenberg.nl. De fotowedstrijd wordt georganiseerd om de belevingswaarde van het Vechtpark voor het voetlicht te brengen. Want het Vechtpark Hardenberg wordt een gebied
waar veel te genieten valt.

Vanaf de oevers en vanaf het water, voor inwoners en bezoekers. Wie mee wil doen, kan zijn of haar foto mailen naar vechtpark@hardenberg.nl onder vermelding van de fotowedstrijd Vechtpark of, naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en een beschrijving van de plek waar de foto is genomen.

De projectgroep Vechtpark Hardenberg selecteert uit de inzendingen de mooiste foto en zal de winnaar bekendmaken op de website over Vechtpark Hardenberg.

Ingezonden foto's komen rechtenvrij in beheer van de organisatie en kunnen gebruikt worden voor publicaties. De komende jaren werken de gemeente Hardenberg en waterschap Velt en Vecht gezamenlijk aan de ontwikkeling van het Vechtpark Hardenberg. Het Vechtpark wordt een gebied waar water, beleving en natuur de ruimte krijgen.

© Nationale Recreatiegids

Foto: Tjebbe Westendorp