Selah Sue, The Wombats en De Dijk naar Indian Summer Festival

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min

BROEK OP LANGEDIJK - De Vlaamse zangeres Selah Sue, de Britse indiepopband The Wombats en De Dijk zijn toegevoegd aan de line-up van het Indian Summer Festival 16 juni in het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Dat heeft festival-directeur Marco Kuiper bevestigd.

Ook komt top-dj Sander Kleinenberg naar Broek op Langedijk. Eerder waren onder anderen al Madness en The Kooks bevestigd.

Selah Sue is een rijzende ster aan het internationale muziekfirnament. Onlangs nog riepen muziekliefhebbers in heel Europa de Vlaamse zangeres tot beste nieuwe Europese artiest van 2011 en was zij de meest gedownloade Belgische artiest van 2011. De zangeres brak in 2009 definitief door met nummers als 'Raggamuffin' en 'Black Part Love'.

The Wombats braken in 2007 definitief door met de hit 'Let's Dance To Joy Division'. Vorig jaar brachten de Indiepoppers uit Liverpool hun tweede album uit, genaamd 'This Modern Glitch'. Ze speelden eerder al op Pinkpop en Lowlands.

Voor de dance area's bevestigde de organisatie ook de komst van top dj Sander Kleinenberg nadat eerder al Erick E toegevoegd was aan de line-up. In de poprockarea's zullen Madness, The Kooks, The Wombats, Racoon, Selah Sue, De Dijk, Gers Pardoel en Racoon hun opwachting maken.

Het Indian Summer Festival vindt dit jaar plaats op 16 juni in recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Op het festival krijgen free spirits onder de rook van Amsterdam een mix van pop, rock en dance.

Het festival heeft twee poprock-area's met nationale en internationale artiesten, drie dance-area's (house, techno en electro), een 80's&90's-area en een theaterarea.

De kaartverkoop voor het Indian Summer Festival startte zaterdag 28 januari.

© Nationale Recreatiegids