Vakantiebeoordelingen Cheqqer naar boekingssites verplaatst

Door Redactie Nationale Recreatiegids
5 min
TUI Travel PLC heeft besloten om de vakantiebeoordelingen van Cheqqer te verplaatsen naar de boekingssites van het reisconcern. Dit betekent dat de website cheqqer.nl niet voortgezet wordt en vakantiebeoordelingen vanaf dinsdag 28 juni alleen nog inzichtelijk zijn via arke.nl en kras.nl. Via arke.nl kunnen beoordelingen niet alleen gelezen maar ook toegevoegd worden.

Via Cheqqer heeft TUI Travel PLC een groot aantal betrouwbare beoordelingen van reizigers kunnen realiseren die nu zijn toegevoegd aan het merendeel van de boekingssites van het reisconcern. De beoordelingen betreffen niet alleen accommodaties maar ook bestemmingen, skigebieden, wellness reizen en rondreizen. De diversiteit van de beoordelingen vormt ten opzichte van alleen hotelbeoordelingen een belangrijk voordeel voor reizigers bij het kiezen van een vakantiereis.

Sandra Leonhard, Managing Director van Cheqqer: ‘'Het toevoegen van de Cheqqer-beoordelingen aan de boekingssites van TUI Travel PLC, is voor deze sites zeker van toegevoegde waarde en kan de bezoekers helpen bij het plannen en boeken van hun vakantie. Tot nu toe zijn onze ervaringen erg positief.''

De destination based iPhone app Triplog die Cheqqer afgelopen april lanceerde, blijft beschikbaar op de Nederlandse markt via de iPhone Appstore of op http://triplog.cheqqer.com. Dit geldt ook voor de recent toegevoegde Android versie.

Een klein team van TUI Travel PLC lanceerde Cheqqer in de zomer van 2009 met ongeveer 100.000 vakantiebeoordelingen in Nederland. Momenteel telt Cheqqer 1,5 miljoen vakantiebeoordelingen van reizigers en duizenden vakantietips van TUI Travel reisexperts in zes talen. Naast de Nederlandstalige website is er ook een Spaanse, cheqqer.es. Ook deze website wordt vanaf door de reisorganisatie uit de lucht gehaald. Vanaf vandaag kunnen tips en beoordelingen via arke.nl met andere reizigers worden gedeeld.