KINK en poppodium Hedon organiseren benefietavond voor Giro555

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Radiostation KINK en poppodium Hedon organiseren woensdag 15 februari, de dag van de landelijke radio- en televisieactie voor Giro555, in Zwolle een benefietavond voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Alle opbrengsten van die dag gaan naar Giro555.

Er zullen optredens zijn van onder anderen Blaudzun, Paceshifters, Orange Skyline en de Haagse band Wodan Boys. Het idee voor een benefietavond ontstond afgelopen vrijdag tijdens het radioprogramma KINK Rush Hour, de Vrijmibo Editie. KINK programmadirecteur Michiel Veenstra laat weten erg uit te kijken naar de actie. "Ik ben enorm blij dat we op deze voor ons zo passende manier een steentje bij kunnen dragen aan het geld inzamelen voor de slachtoffers van deze ongekende tragedie".

10 euro

Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar via de website van Hedon. Daar krijgen bezoekers ook de mogelijkheid om ze voor een zelf te bepalen meerprijs te kopen, ten gunste van het goede doel.

Sinds de aardbevingen van vorige week zijn al ruim 31.000 doden geregistreerd in Turkije en Syrië. De noodhulpcoördinator van de Verenigde Naties verwacht dat de bevingen aan meer dan 50.000 mensen het leven hebben gekost.

Door: ANP