Bert Visscher hervat try-outs na pauze voor behandeling prostaatkanker

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Bert Visscher heeft de try-outs voor de tournee van zijn nieuwe voorstelling Dat zie je een ander niet doen! hervat. Dat heeft zijn management bevestigd na berichtgeving van NU.nl. De 62-jarige komiek staakte dit najaar zijn voorstellingen omdat hij moest worden behandeld voor prostaatkanker. Sinds half december staat hij weer op de planken.

"Bert voelt zich nu goed en het vooruitzicht op herstel lijkt gunstig", aldus zijn manager. De try-outs in de afgelopen maanden die vervallen zijn, haalt Visscher volgend seizoen in. De première, die eind januari in Doetinchem gepland stond, is vervallen omdat de show nog niet af is. "We plannen geen nieuwe officiële première, maar we denken dat de show in april klaar is", stelt zijn manager.

Kaartverkoop

Visscher werd in november overspoeld door steunbetuigingen van fans nadat hij het nieuws van de prostaatkanker naar buiten bracht. Dat zie je een ander niet doen! wordt vermoedelijk de laatste grote solovoorstelling van Visscher. De kaartverkoop voor het komende seizoen gaat bij de meeste theaters binnenkort van start. De verkoop voor het Luxor Theater in Rotterdam is al begonnen.

Door: ANP