WOO HAH! wordt Rolling Loud, groot hiphopfestival rondom Ahoy

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Hiphopfestival WOO HAH! gaat verder onder de naam Rolling Loud. De eerste editie vindt op 30 juni en 1 juli plaats in en rondom Rotterdam Ahoy, heeft organisator MOJO bekendgemaakt. Op het voorlopige affiche prijken de namen van Travis Scott en Kendrick Lamar als headliners.

Het tweedaagse evenement krijgt vier podia waarbij festivalgangers zowel binnen als buiten Ahoy van optredens kunnen genieten. Kendrick Lamar sluit de eerste dag af en Travis Scott is de algehele afsluiter. De laatste stond in 2017 en 2019 ook al op het podium van WOO HAH!.

Eind november werd bekend dat WOO HAH!, dat sinds 2014 werd georganiseerd, niet meer zou terugkeren op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Toen liet MOJO al doorschemeren dat er gewerkt werd aan een nieuw evenement.

Vorig jaar werd er op WOO HAH! al samengewerkt met Rolling Loud. Dat smaakte volgens MOJO naar meer. "Vandaar dat we dit jaar de stap zetten om met deze partner ons te gaan vestigen in Rotterdam. We hebben grote ambities op het gebied van live hiphop en Rotterdam is daarin de perfecte match", zegt MOJO-festivalprojectmanager Camiel le Rutte.

Door: ANP