Barry Hay en JB Meijers komen met tweede editie van rockfeest

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Barry Hay en JB Meijers brengen volgend jaar opnieuw een muzikale ode aan hun rockhelden in de Ziggo Dome. De artiesten organiseren op 2 november de tweede editie van hun Fiesta de la Vida, maakte producent Medialane maandag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

Net als tijdens de eerste editie van afgelopen vrijdag komen nummers van artiesten als Elvis Presley, Bob Dylan en Johnny Cash voorbij met een Mexicaanse twist. Hay en Meijers worden weer vergezeld door een mariachiband. Ook Danny Vera is weer als special guest van de partij.

Het duo liet zich voor Fiesta de la Vida inspireren door de Dia de los Muertos, de Mexicaanse feest- en herdenkingsdag op 2 november. "Een dag om overleden dierbaren te herdenken en hun leven te vieren. Wat begon met onze eerste gezamenlijke single Blue Bayou is afgelopen zaterdag uitgegroeid tot een waanzinnig evenement", zeggen de mannen daarover. "We zijn enorm blij dat het gelukt is om de Ziggo Dome volgend jaar precies op 2 november vast te leggen voor ons feestje. Om op zo’n bijzondere dag met topmuzikanten uit de hele wereld in een spectaculair decor een avond muziek te maken is een groot cadeau. We kijken er nu alweer reikhalzend naar uit!"

Door: ANP