Alain Clark naar AFAS Live voor viering jubileum doorbraakalbum

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Alain Clark staat volgend jaar op 27 mei in AFAS Live. De zanger viert met het optreden dat hij vijftien jaar geleden zijn doorbraak beleefde met zijn album Live It Out.

Op Live It Out uit 2007 staat onder meer de single Father & Friend, nog altijd een van de grootste hits van de 43-jarige zanger. Hij zingt het nummer al die jaren al samen met zijn vader Dane Clark, die ook zijn opwachting zal maken als gastartiest bij het concert. "Mijn vader is inmiddels 75 maar nog fit, gezond en goed bij stem. Dit is wat mij betreft het moment waarop ik met iedereen mijn carrière kan vieren", stelt de zanger. "Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe het is om met mijn vader te kunnen zingen en ik besef maar al te goed hoe bijzonder en waardevol dat is. Het wordt dus ook echt een viering van alle mooie herinneringen die we samen hebben mogen maken."

Tijdens het concert zullen niet alleen de grote hits als Blow Me Away en This Ain't Gonna Work voorbijkomen, maar ook wordt teruggeblikt op de succesvolle periode die volgde na het album Live It Out. De komende maanden zal Clark nog meer artiesten bekendmaken die in zijn show zullen verschijnen.

Door: ANP