Cabaretiers Van Teijn en Kardol samen te zien in nieuwe musical

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Neerlands Hoop-winnares Kirsten van Teijn en haar collega Martijn Kardol gaan in 2024 samen in een nieuwe Nederlandse musical spelen. Zij maken samen de Ver van je bed-show die vanaf maart 2024 in de Nederlandse theaters te zien is. Dat heeft producent Oatmilk maandag bekendgemaakt.

De voorstelling houdt "alles waarmee de millennial te kampen krijgt" tegen het licht. "Deze generatie is de eerste in de afgelopen eeuw die het niet vanzelfsprekend beter heeft dan haar ouders", aldus de makers. "Terwijl de wereld steeds groter en ongrijpbaarder wordt, worstelen millennials met vragen over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet."

De voorstelling wordt geschreven door Maarten Hopman. Hij is werkzaam als vaste redacteur voor satirisch nieuwsplatform De Speld en schrijver voor de televisieprogramma’s Dit Was Het Nieuws, Humberto en Renze.

De ver van je bed-show gaat in première bij Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch en is daarna te zien in vijftig theaters door heel Nederland.

Door: ANP