Niet alleen maar klassiekers in afscheidstour Bert Visscher

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De nieuwe, vermoedelijk laatste solovoorstelling van Bert Visscher is niet alleen een compilatie van zijn beste werk. "Ik heb ook leuk nieuw materiaal," beloofde de Groningse komiek dinsdag in De Avondshow met Arjen Lubach. "Maar ik wil de fans ook de kans geven om hun favorieten nog één keer te zien."

Visscher riep zijn fans op om hun top 3 van favoriete scènes door te sturen. "Dit is jouw kans om je favoriete scène nog één keer live te zien", luidde de oproep. Inmiddels stuurden al vele honderden fans hun voorkeuren in. "De meeste mensen sturen een lijstje van drie", aldus zijn manager. "Sommigen zetten er nog een heel verhaal bij over waarom een scène favoriet is."

De Mollige Stewardess

De meest aangevraagde scènes van Visscher zijn die over De Mollige Stewardess, Bloemschikken en Het Kampeerverhaal. Volgens zijn management loopt de kaartverkoop "echt storm" sinds de oproep van Visscher.

De cabaretier liet twee weken geleden weten dat hij na zijn volgende tournee stopt met solo-optredens, omdat hij meer tijd wil vrijmaken voor andere dingen. Visscher wil met zijn volgende programma twee jaar toeren. "Dan ben ik zowat 65. Misschien wil ik dan wel iets anders", zei hij bij RTV Noord.

Door: ANP