Aqua Fest: gratis watersportevenement in de Brabantse Delta

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op zaterdag 16 en zondag 17 juli kun je in Dinteloord tijdens watersportevenement Aqua Fest bootjes en jetski’s varen, surfen, suppen en nog veel meer waterpret beleven. Bij Jachthaven Waterkant wordt een gratis evenement gehouden. Dit meldt BN DeStem. 

Interesse 

Het idee achter Aqua Fest is eenvoudig; meer interesse wekken voor waterrecreatie. Naast de algemene watersport leent de Brabantse Delta zich perfect voor recreatie in de buitenlucht. De organiseert richt zich niet alleen op Nederlanders. Ook Duitsers, Engelsen en zelfs Amerikanen tonen interesse. 

Suppen is één van de meest populair activiteiten waarbij je op een surfboard staat en een peddel gebruikt om verder te komen. Tevens kunnen bezoekers een kijkje nemen in één van de drijvende vakantiehuisjes. Er zijn workshop voor het onderhouden van je boot en zelfs foodtrucks op het terrein.

Voor iedereen

Leeftijd speelt geen rol. Er zijn activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. De organisatie hoopt hier mee een gezellige dag neer te zetten ter promotie van de Brabantse Delta en de waterrecreatie. Het evenement vindt plaats tussen 10:00 en 17:00.

Door: Nationale Recreatiegids