Rainbow Rave van Paul Elstak keert terug naar Arnhem

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op 6 augustus staat Arnhem weer in het teken van de happy-hardcore krakers van Dj Paul Elstak. In 2019 werd het feest in de Gelredome bezocht door meer dan 25.000 mensen. Dit jaar hoopt de artiest die getallen te overtreffen. Dit meldt het AD.  

Spektakel 

Een elf uur durende rave met bekende namen uit de dancescene van de jaren negentig. Denk aan acts zoals 2 Unlimited, Mental Theo en The Party Squad. Destijds organiseerde Elstak een feest voor het 25-jarige jubileum als artiest. Bekenden bleven sindsdien aandringen op een vervolg. Nu de coronamist is gaan liggen lijkt Elstak dit jaar weer een geweldig spektakel te organiseren.

90's 

Anders dan de vorige keer is dat het format nu verandert. Vorig keer was het een concert terwijl Elstak nu wil inzetten op het festivalformat. De open lucht geeft een heel andere sfeer. Samen met de gastartiesten wil Elstak mensen terugnemen naar de jaren negentig. Toen zijn stijl van Happy Hardcore de hitlijsten domineerde.

Er is grote belangstelling voor het feest. De kaartverkoop begint op 31 mei maar de echter gabbers kunnen zich al aanmelden voor een voorinschrijving. Voor hun begint de kaartverkoop dan op 27 mei. Via deze link vind je alle informatie over de line-up en het festival.

Door: Nationale Recreatiegids 

Beeld: ANP