Laatste tickets verkrijgbaar voor Vestrock met Suzan & Freek en Paul Elstak

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op 3, 4 en 5 juni kun je in het Zeeuwse Hulst genieten van de tofste rockacts. Het terugkerende festival Vestrock heeft een aantal grote namen bekendgemaakt. De laatste 250 kaarten worden nu verkocht dus wees er snel bij als je het niet wil missen! Dit meldt Vestrock.  

Grote line-up

Vestrock Festival is al sinds 2010 een erkende naam binnen de Nederlandse evenementenwereld. Het festival was een pionier op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Grote nationale en internationale acts hebben er gespeeld. Denk aan Jan Smit of Nick en Simon maar ook aan Limp Bizkit of The Kaiser Chiefs.

Dit jaar zal er ook weer een gezonde mix zijn van binnen- en buitenland. Nederlandse acts zoals Suzan & Freek, Goldband en Paul Elstak zullen de dansvloeren onveilig maken. Verder kunnen fans van de wereldberoemde band Within Temptation rekenen op een bijzondere show.

Meer dan muziek 

Er is niet alleen muziek. Zo kun je ook kijken naar een show van Buurman & Buurman of de illusionisten Hans en zijn zoon Steven Kazan. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link. Wees er snel bij.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Vestrock