Kanonnen van Oranje Breda is het feest voor artiesten van Hollandse bodem

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Tijdens koningsnacht en koningsdag organiseert Breda een enorm evenement met de grootste Hollandse namen. Onlangs is de locatie van het evenement verplaatst dankzij gedoe met vergunningen. De vervangende locatie Theater de Avenue. Dit meldt de organisatie van het festival. 

Twee dagen oranjefuif 

Hoewel er enige tegenslagen bij de organisatie zijn geweest kunnen bezoekers aan de Noord-Brabantse stad uitkijken naar een zinderend Koningsfeest. Op dinsdag 26 april van 18:00 tot en met 02:00 en op 27 april van 16:00 tot en met 02:00 zijn verschillende artiesten te bewonderen over twee podia. De organisatie heeft voor alles gezorgd, van lichtshows tot oranje confetti en rookmachines. Tussendoor kunnen bezoekers de sfeer van Breda proeven.

Line-up

De line-up is het hoogtepunt van het evenement. Tijdens de koningsnacht zullen echte Nederlandse toppers zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Jebroer, Donnie, Joel Borelli, Benr en FeestDJRuud de avond vullen. Die dag daarna kunnen fans van techno en house uren dansen op de sets van Benny Rodrigues, Sluwe Vos, Secret Cinema, Egbert en Patrice Baüme. Ondanks de gewijzigde locatie kan het festival nu een stukje langer doorgaan.

Heb je van dit artikel oranjekoorts gekregen maar nog geen kaartje kunnen bemachtigen? Volg deze link voor meer informatie.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Kanonnen van Oranje