Festival te water met Broederliefde en Frans Duijts

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op 27 en 28 augustus vindt een nieuw tweedaags muziekfestival plaats. Het zogenaamde Fleet Festival zal zich volledig afspelen op en rondom een drijvend eiland in het Markermeer. Het is alleen mogelijk om er per boot te komen; uniek in Nederland. Dit meldt Festileaks.  

Eiland 

Vanaf Amsterdam Centraal regelt de organisatie 12 partyboten met bezoekersaantallen in de duizenden. De boten zijn ingericht met tropische rekwisieten zoals palmbomen en strandstoelen. Bezoekers kunnen drankjes bestellen aan de bar en komen uiteindelijk aan bij het eiland. Daar staan de artiesten al op te treden terwijl de boten arriveren. Eenmaal aangekomen zullen de boten niet aanmeren maar rondom het eiland varen. Alleen VIP’s kunnen een plekje op het eiland bemachtigen.

Feestboten

Op de boten staan tevens schermen en speakers die alle optredens live uitzenden. Er is voldoende ruimte om te dansen en te loungen. Naast danksplekken zijn er vele eettentjes en kun je genieten van een prachtig uitzicht. Tijdens het evenement zijn er op de zaterdag dansbare optreden van bijvoorbeeld Broederliefde. Op de zondag zijn er Hollandse hits van onder andere Frans Duijts.

Lijkt dit unieke bootfestival je iets? Volg deze link voor meer informatie over tickets.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Fleet Festival