Morgen begint de kaartverkoop voor Backstreet Boys in de Ziggo Dome

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op vrijdag 8 april om 10:00 gooit Ziggo Dome de website open voor de reguliere kaartverkoop van de Backstreetboys. De wereldberoemde Boyband uit de jaren negentig trekt nog altijd veel bekijks, dus fans van de mannen dienen er snel bij te zijn. Dit meldt Mojo.  

Wereldfaam 

De mannen Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Howie Dorough en Kevin Richardson zullen om 9 oktober 2022 optreden in de befaamde Amsterdamse evenementenhal. De hits ‘I Want It That Way’ en ‘Shape Of My Heart’ domineren nog altijd de Spotify-playlists van jong en oud. Het concert is onderdeel van hun DNA World Tour die in 2019 van start ging maar werd uitgesteld door de coronapandemie.

Veteranen 

Ondanks het feit dat de mannen nu tussen de 40 en 50 jaar oud zijn bewijst de band keer op keer dat ze met net zoveel energie als in de jaren negentig een spectaculaire show kunnen neerzetten. De DNA World Tour is zo langzamerhand de elfde wereldtour van meer dan 150 shows in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.
Kaarten kunnen besteld worden via deze link. Wachtrijen zijn verwacht, dus zorg er voor dat je klaar zit met een goede internetverbinding.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: MOJO