Latin feest 'Papi Chulo' brengt Puerto Ricaanse Brray naar Kerkrade

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De Puerto Ricaanse Brray komt naar Nederland. Hét latin feest van dit moment, Papi Chulo, brengt de superster naar de Music Dome in Kerkrade op 7 mei . Hij is bekend van wereldhits als ‘La Jeepeta’ en ‘Sigue Bailandome’ en werkte samen met Rauw Alejandro, Mike Towers en Nio Garcia. Hij komt heel de zaal op zijn kop zetten so be ready. Dat meldt Papi Chulo Events. 

Als supporting act neemt Papi Chulo onder andere Kilate Tesla, K-Liber en female DJ Mimi mee. Haar sets voor het succesvolle YouTube kanaal van Papi Chulo zijn bijna 1 miljoen keer bekeken en worden nog steeds dagelijks gecheckt.

Populair YouTube kanaal 

Eerdere edities van het tropische feest waren een mega succes in de stad. Ook nu zullen er weer tropische sferen heersen, dansers zijn en diverse DJ's met reggaeton, dancehall, afro en andere latin stijlen. In de corona jaren heeft de Nederlandse Latin & Caribbean feest organisatie allesbehalve stil gezeten. "We zijn blijven kijken naar wat wél kan," aldus de directeur van Papi Chulo, Daniël Kingma. "We hebben onder andere een snel groeiend YouTube kanaal gelanceerd en een tour in Colombia georganiseerd. Deze topartiest nu uit Puerto Rico te halen, dat is geweldig."

Door: Nationale Recreatiegids