Bemachtig snel een kaartje voor de VerzamelJaarbeurs

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op zaterdag 9 en zondag 10 april vindt een nieuwe editie van de VerzamelJaarbeurs plaats in Utrecht. De beurs behoort tot één van de grootste verzamelbeurzen in Europa. Boek nu kaarten voor de halfjaarlijkse voorjaarseditie. Dit meldt de organisatie van de beurs. 

Tijdens de beurs kun je zowat alles aanschouwen wat er te verzamelen valt. Het evenement is per categorie opgedeeld in verschillende zones. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen bij het gedeelte voor vintage meubels, de imposante vinylcollectie of speelgoed van vroeger.

Daarnaast is er ook modern speelgoed en is er voor de gamers een afdeling met klassieke videospellen. De postzegel- en muntensectie kan ook niet ontbreken. Liefhebbers van curiosa en antiek kunnen de vele individuele stands bezoeken. 

Ontmoet gelijkgestemden 

Naast zelf op avontuur gaan kun je tijdens het evenement ook collega-verzamelaars ontmoeten. Het is mogelijk om uit te rusten bij één van de vele horecagelegenheden. Eet gerust een frietje met een medeverzamelaar en wissel tips uit over het onderhouden van een verzameling.

De organisatie heeft een veiligheidskeurmerk ontvangen voor het handhaven van de coronamaatregelen. Zolang men zich houdt aan de regels hoeven bezoekesr dus niet bang te zijn voor eventuele gezondheidsrisico. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets zijn online te bestellen via deze link.

Door: Nationale Recreatiegids