Delft viert Koningsnacht met Yes-R en FeestDJRuud

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Delft wordt al meer dan vijf jaar omgedoopt tot een feestelijk oranje festijn. In de nacht naar Koningsdag zal de organisatie van Oranjekoorts dit jaar liveacts, feestacts en deejays verwelkomen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Dit meldt Oranjekoorts. 

Op het historische plein van Delft vindt dit jaar weer een groots Nederlandstalig festival plaats. Onder de line-up vallen Nederlandstalige toppers zoals FeestDJRuud, Yes-R en De Flierefluiters. Hiermee wil het evenement de verbintenis van de Nederlandse feestcultuur in het zonnetje zetten. Genres worden overstegen door harde Dj’s naast verbroederende smartlapzangers neer te zetten. 

Hans Kazàn  

Naast grote namen zijn er tijdens het festival foodtrucks en hapjes ter ere van de verjaardag van de Koning. Ook is het terrein rolstoeltoegankelijk en is er een EHBOpost. Het blijft nog onbekend of goochelaar Hans Kazàn zal optreden. Vorige week bleek uit een artikel van de Nationale Recreatiegids dat Kazàn nog te zwak was om het ziekenhuis te verlaten.

Via deze link is het nog mogelijk om tickets te krijgen.

Door: Nationale recreatiegids