Dance-evenement Sensation keert na vijf jaar terug naar Johan Cruijff ArenA

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het dance-evenement Sensation keert na vijf jaar terug. Op 2 juli kunnen zo'n 40.000 mensen weer losgaan in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. In 2017 kwam er na zeventien jaar een einde aan de populaire feesten.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 2 maart pre-registreren voor de voorverkoop, die op 15 maart van start gaat. Het thema van het volgende feest, de 133e editie, is YES. "Het thema van de nacht is krachtig; YES. Om te vieren dat positiviteit altijd wint, maar ook om te laten zien hoe de dansvloer altijd de plek is geweest waar je helemaal jezelf kunt zijn en alles los kunt laten", zegt ID&T-directeur Milan Raven. De line-up van de komende editie wordt later bekendgemaakt.

Sensation White 

In 2017 stopten de populaire Sensation-feesten, omdat organisator ID&T wilde "vernieuwen". De evenementen werden in 2000 bedacht door ID&T-grondlegger Duncan Stutterheim. Wellicht het bekendste feest, Sensation White, werd in 2001 voor het eerst georganiseerd. Daarbij moesten alle bezoekers in het wit gekleed. De feesten trokken bezoekers van over de hele wereld.

Door: ANP