LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen organiseert volwassenenavond

Door Redactie Nationale recreatiegids
4 min
Sinds mei 2021 heeft de attractie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen haar deuren geopend. Deze binnenattractie is speciaal ingericht en ontworpen voor kinderen tussen de 3 en de 10 jaar. Dit meldt een woordvoerder van het evenement.  

Gedurende het jaar kunnen volwassenen de attractie niet zonder kind bezoeken. Voor dit wereldwijde beleid is gekozen om zo een kindvriendelijke speelomgeving te garanderen die aansluit bij de aard van de attractie en het bezoekersprofiel. Maar de populariteit van het LEGO® steentje laat zich niet beperken tot leeftijd. LEGO® fans bestaan er immers in alle leeftijden en hoedanigheden.  

Eerste volwassenenavond  

Speciaal voor deze doelgroep organiseert LEGOLAND® Discovery Centre de volwassenenavonden waarbij deze "AFOL’s" (Adult Fan of LEGO) de attractie kunnen bezoeken zonder de aanwezigheid van kleine kinderen. De eerste volwassenenavond vindt plaats op donderdagavond 10 maart 2022 om 19.00 uur.

Verhoogde moeilijkheidsgraad   

Er zullen aanvullende activiteiten worden georganiseerd zoals een presentatie van Jonathan Bennink (Senior Design Manager bij de LEGO Group en ook bekend van het RTL tv programma “LEGO masters”) en er is een tour door Miniland met uitleg van een van de medewerkers. Het niveau van de LEGO® workshop is aangepast en daarmee ook uitdagend voor volwassenen. 

De speelhoek met zachte speeltoestellen zal op de volwassenenavond gesloten blijven want deze is slechts geschikt voor mensen tot 1.20m. De rest van de attractie is wel open. De kaartjes voor deze avond dienen vooraf, online gekocht te worden. Er is een beperkte beschikbaarheid. Kijk op de website voor meer informatie. 

Door: Nationale Recreatiegids