Film met Linda de Mol en Peter Paul Muller is straks te zien via Amazon Prime

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
De hitfilm Alles op Tafel keert na de lockdown niet terug in de bioscopen. Vanaf 1 februari is de film met Linda de Mol en Peter Paul Muller in de hoofdrollen exclusief te zien zijn op Amazon Prime Video, zo maakten distributeur Independent Films en Amazon Prime maandag bekend.

Eerder werd gemeld dat de film, die in het najaar doorlopend volle zalen trok, nog wel terug zou keren in de bioscopen. "Maar de onzekerheid duurt nu te lang en er staan te veel andere films klaar die uitkomen als de zalen weer open mogen", aldus een woordvoerder. Het besluit om de film niet opnieuw in de bioscopen uit te brengen staat volgens de makers los van de commotie rond de familie De Mol en het programma The Voice: "Dit plan met Amazon lag er al enige tijd. We waren er oprecht vanuit gegaan dat het de film was gegund een langere adem in de bioscopen te hebben."

Smartphones op tafelĀ 

De Nederlandse remake van de Italiaanse hit Perfetti Sconosciuti was een van de weinige titels die in november in de bioscopen stand hield tegen het geweld van James Bond. Alles op Tafel vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten. Behalve Linda de Mol en Peter Paul Muller spelen Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film.

Door: ANP