Armin van Buuren hoopt op heropening evenementensector

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Armin van Buuren heeft enorm genoten van de Dutch GP in Zandvoort, net als de vele bezoekers. De dj gaf samen met Davina Michelle een optreden en brengt later deze week een single met haar uit. Van Buuren liet via sociale media van zich horen.

"Wat een race! Een hele grote felicitatie voor onze Nederlandse held Max Verstappen. Het was te gek om samen met Davina Michelle op de racebaan te staan en jullie een voorproefje te geven op wat er gaat komen. Ik hoop oprecht dat we na dit evenement de eventindustrie in Nederland weer op gang kunnen krijgen. De Formule1 in Zandvoort heeft laten zien dat we dit kunnen. We hebben dit nodig, we hebben het te lang gemist! #UnmuteUs," aldus Armin.

De dj sprak zich al eerder uit over het heropenen van het nachtleven en de cultuursector. Volgens hem is bewezen dat er wel degelijk events georganiseerd kunnen worden, waarbij ook de coronamaatregelen in acht worden genomen. Zelf heeft Van Buuren inmiddels alweer opgetreden in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Ibiza. De aankomende tijd gaat hij naar Polen, Roemeniƫ en Rusland.

Door: ANP