Armin van Buuren teleurgesteld door schrappen A State Of Trance

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Dj Armin van Buuren en festivalorganisator ALDA zijn teleurgesteld dat het festival A State Of Trance (ASOT) definitief niet kan doorgaan. Door de coronamaatregelen die het kabinet vrijdagavond tijdens de persconferentie afkondigde, moeten nachtclubs en discotheken hun deuren tot 1 november gesloten houden.

A State of Trance, dat in eerste instantie op vrijdag 3 en zaterdag 4 september op de agenda stond, kan daardoor niet plaatsvinden. Dit jaar zou het de duizendste show worden van Armin van Buuren. Hij laat weten "enorm teleurgesteld" te zijn dat het festival niet kan doorgaan. "Ik keek er naar uit om weer op het podium te staan en samen deze mijlpaal te vieren", aldus Armin van Buuren.

Volgens directeur en medeoprichter van ALDA, Allan Hardenberg, is het fijn dat het kabinet nu eindelijk duidelijkheid geeft wat betreft het doorgaan van A State Of Trance. Maar volgens de festivalorganisator mist hij nog wel een langetermijnvisie. "Voor ons als organisator en producent, voor onze leveranciers en artiesten, maar ook voor onze bezoekers is dit van essentieel belang. We kunnen geen beleid voeren op maatregelen die om de twee weken veranderen", aldus Hardenberg.

Door: ANP