Koningsdagfeest in Rotterdam beëindigd, entreegeld was 50 euro

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De Rotterdamse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een feest waar zo’n honderd mensen op af waren gekomen beëindigd. De circa honderd feestgangers hadden allemaal 50 euro entreegeld betaald, meldt de politie. Die hield uiteindelijk twee mensen aan die weigerden het pand te verlaten.

De politie Rotterdam Centrum was door meerdere mensen gewaarschuwd vanwege geluidsoverlast op de Westzeedijk. "Toen wij ter plaatse waren hoorden wij een onwijs kabaal komen uit het pand", aldus de politie in een bericht op Instagram. De agenten werden opgewacht door een groep melders. "Zij verklaarden ons dat ze de geluidsoverlast zat waren en dat er veel personen aanwezig waren."

De agenten belden aan maar er werd niet open gedaan. "Wij hebben een uur voor het pand gestaan..(echt zo zonde van onze tijd.)", schrijft de politie. Uiteindelijk kregen de agenten een machtiging om het pand binnen te gaan en maakte een slotenmaker de weg vrij naar binnen.

In de woning trof de politie een "ravage" aan. Ook lagen er vijf flessen met 16 liter lachgas en cocaïne. De geluidsinstallatie werd in beslag genomen.

Door: ANP