Paradiso streamt concert De Dijk vanwege coronacrisis

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het concert van De Dijk in Paradiso vorig jaar wordt donderdag via een stream opnieuw uitgezonden. De geluidsopname van het optreden is vanaf 20.30 uur via YouTube en Facebook te beluisteren.

Geen band of artiest stond zo vaak in Paradiso als De Dijk. De Amsterdamse groep zou er aanvankelijk donderdag, vrijdag en zaterdag optreden, maar vanwege het coronavirus gaat dat niet door. Het zouden de 80e, 81e en 82e concerten van de band in Paradiso geweest zijn. De band sluit zijn tour traditiegetrouw af in Paradiso.

De Dijk wil nu een gebaar maken naar de fans. De zanger van de band, Huub van der Lubbe, kijkt al uit naar volgend jaar. "De concerten in Paradiso zijn voor ons een van de hoogtepunten van het jaar. We kijken wat dat betreft nu al uit naar 2021 waarin we hopelijk weer als vanouds mooie avonden met elkaar beleven in een dampend Paradiso. Het leek ons aardig om in de tussentijd de fans te verrassen met deze live-opnames zodat iedereen er thuis een feestje van kan maken met onze muziek. Veel plezier, blijf gezond en graag tot volgend jaar."

Door: ANP