Bijzondere 3FM Awards eren artiesten in tijden van corona

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De 3FM Awards worden dit jaar in een ander jasje gestoken. Op 1 oktober brengt de awardshow een eerbetoon aan wat er op muzikaal gebied gebeurde tijdens de coronacrisis: livestreams, muzikale initiatieven en artiesten die toch nieuwe muziek uitbrachten. Dat maakte 3FM-dj Sander Hoogendoorn dinsdagochtend bekend in zijn programma.

Beperkt publiek aanwezig bij awardshow

De show vindt plaats in het Patronaat in Haarlem. Een klein publiek mag aanwezig zijn bij de optredens die DI-RECT, Typhoon, Eefje de Visser en Wies zullen verzorgen. 3FM-dj's reiken die avond awards uit die speciaal in het leven zijn geroepen om de Nederlandse muziekindustrie te steunen: Beste track, Beste livestream en Beste muzikale initiatief.

Nominaties 3FM Awards

Genomineerd voor Beste track zijn onder andere Soldier On van DI-RECT, Smoorverliefd van Snelle, Someone Else van Duncan Laurence en Oh van Eefje de Visser. Dinsdagmiddag worden de genomineerden voor Beste livestream bekendgemaakt, dinsdagavond gebeurt dat voor Beste muzikale Initiatief.

Kaarten voor het evenement zijn te winnen via de radiozender, maar de 3FM Awards kunnen ook gevolgd worden via een livestream.

Door: ANP