Tickets voor eerste virtuele Tomorrowland vliegen de deur uit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Tickets voor de eerste virtuele editie van het dancefestival Tomorrowland gaan vlot de deur uit. Van een stormloop, zoals bij de normale edities, is echter geen sprake omdat er geen bezoekerslimiet is. De organisatie laat aan Belga weten dat het op enkele honderdduizenden mensen rekent.

Around the World

Tijdens het digitale tweedaagse festival, dat de naam Tomorrowland Around the World draagt, treden onder anderen Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix op. Ook andere top-dj's als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki en Tiësto zijn van de partij.

Acht digitale podia

In totaal komen meer dan zestig van 's werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek naar het festival. In een driedimensionale wereld online kunnen festivalbezoekers straks acht verschillende podia bezoeken. Ook zijn er verschillende webinars, workshops en games. Het evenement vindt plaats op 25 en 26 juli.

Wil je er ook digitaal bij zijn? Kaartjes kopen doe je hier. Een dagticket kost 12,50 euro en een weekendticket met speciale 'relive codes' kost 200 euro. 

Door: ANP