The Kik met orkest naar Ahoy en Pinkpop

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
The Kik is het optreden met een orkest nog niet zat. De band reist er deze zomer mee naar Pinkpop en in het najaar naar Rotterdam Ahoy, maakte concertorganisator MOJO maandagochtend bekend.

De Rotterdammers staan op 21 juni op het driedaagse festival in Landgraaf. Op 7 november staat de show in hun thuisstad gepland. Tijdens de optredens staan eigen nummers op de setlist, maar ook muzikale uitstapjes als de plaat met Armand, het materiaal van Boudewijn de Groot en hun Nederlandse versies van Engelstalige hits.

Zin om terug te keren

Vorig jaar stond de groep voor het eerst in Ahoy. Zanger Dave von Raven heeft zin om terug te keren. "Eerlijk gezegd zit ik nog steeds na te genieten. Aan het einde van de avond kon ik niks anders zeggen dan ‘tot volgend jaar allemaal’, want het gevoel dat door je heen stroomt als je optreedt in dit muziekpaleis wil je keer op keer herbeleven en nooit meer kwijtraken. En daarom gaan we ‘m weer doen dit jaar, wederom met ons fantastische orkest. We kijken er zó ontzettend naar uit, dat hou je niet voor mogelijk."

Door: ANP