8.500 songfestivalkaarten beschikbaar voor Rotterdammers met kleine beurs

Door Redactie Nationale Recreatiegids
5 min
Rotterdammers met een kleine portemonnee kunnen vanaf vandaag tot en met 7 januari meedoen aan de winactie Celebrate Together om kans te maken op kaarten voor het Songfestival. Het gaat hierbij om maar liefst 8.500 kaarten (ruim 1 op de 7) voor alle negen shows in Ahoy. Dit meldt de gemeente Rotterdam.
“We vinden het belangrijk om ook deze Rotterdammers een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens één van de Songfestival-shows”, zegt wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme). “Dit is een mooie kans voor Rotterdammers met een kleine portemonnee om het Songfestival van zo dichtbij mee te maken.”
 

Negen shows

 
In totaal zijn er negen middag- en avondshows in Rotterdam Ahoy. Voor elke show zijn er 1.000 kaarten beschikbaar. Voor de populaire finale op 16 mei zijn er 500 kaarten te vergeven. Er zijn plaatsen beschikbaar van de eerste rij tot op de tribune.
 

Pluspakket

 
De komende weken wordt nog gewerkt aan een pluspakket. Kasmi: “We willen de winnaars van deze actie een zorgeloos, compleet én onvergetelijk avondje uit bieden. Daarom spannen we ons in voor leuke extraatjes, zoals consumpties en vervoer.”
 

Loting

 
Rotterdammers die ouder zijn dan 18 jaar en voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen zich vanaf vandaag tot en met 7 januari 2020 aanmelden voor de winactie via Rotterdam.nl/winactiesongfestival. In totaal kunnen 4.250 Rotterdammers twee kaarten winnen. Zo kan iedere winnaar een introducee meenemen.
Bij meer dan 4.250 aanmeldingen wordt geloot onder toezicht van een notaris. Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen bellen met informatienummer 14010 van de gemeente Rotterdam of terecht bij de stadswinkels in Rotterdam Noord en in Rotterdam Zuid. Begin maart krijgen de winnaars bericht.
 
Door: Nationale Recreatiegids