Schevenings ijssculpturenfestival ‘Cool Event’ in teken van Frozen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Zaterdag 7 december opent Cool Event naast De Pier van Scheveningen de deuren van de ijssculpturenexpositie. Tot en met 12 januari zijn hier kleurrijk verlichte ijsbeelden te zien in een grote tent met temperaturen ver onder het vriespunt.  Het thema dit jaar is Frozen Magic. Meer dan 22 kunstwerken, verdeeld over 12 scènes, nemen de bezoeker mee naar een winterwonderwereld. Dit meldt The Hague Marketing Bureau.
Tijdens het openingsweekend van Cool Event, aanstaande zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur, zijn er optredens van Anna, Elsa en Olaf, bekend van Disney’s Frozen-films, en kunnen kinderen met de tekenfilmsterren op de foto. Tot de kerstvakantie zijn de ijsbeelden dagelijks van 10.00 uur tot 19.00 uur te zien. In de kerstvakantie van 10.00 uur tot 20.00 uur.
 

Have a Royal Winter in Den Haag

 
In december staat Den Haag geheel in het teken van Have a Royal Winter. In het laatste jaargetijde wordt de stad omgetoverd tot hét winterse hart van Nederland. Deze knusse dagen worden onder andere gevierd op het Circusplein in Scheveningen, waar de Have a Royal Winter Village te vinden is. 
 
Het volledige programma van Have a Royal Winter is te vinden via denhaag.com/winter
 
Door: Nationale Recreatiegids